Eee pc

0 Comments

eee pc

4 kr. Snygg netbook med HD-LED skärm och upp till 7,5-timmars batteritid!. Eee PC HA Seashell är en stilren och strömlinjeformad minidator som kombinerar det bästa från vanliga bärbara datorer och minidatorer. 1 kr. Liten, smidig och snygg. XCH designades för att vara tunn, lätt och så enkel att ta med sig som möjligt. 2 kr. Populär netbook med Radeon-grafik!. En minipc för ökad frihet ASUS Eee Pc serie bjuder på en stor varietet av modeller med lång batteritid och hög mobilitet som täcker de flesta behov utan att lämna hål i plånboken. eee pc 2 kr. Populär netbook med Radeon-grafik!. En minipc för ökad frihet ASUS Eee Pc serie bjuder på en stor varietet av modeller med lång batteritid och hög mobilitet som täcker de flesta behov utan att lämna hål i plånboken. Den nya Eee PC erbjuder dig fler alternativ med mobil datoranvändning. Föreningen av en stöttålig design och en vikt på under 1 kg gör den till din bästa följeslagare var som helst och när som helst. Utöver detta är den nu utrustad med en 8,9 tums widescreen-skärm, den innovativa FingerGlide, en webbkamera med 1. Asus Eee PC PX är ytterligare en netbook eller mini-pc i Asus omåttligt populära Eee-serie. Med 10,1-tumsskärm, GB hårddisk, 1 GB internminne och 1,66 GHz-processor går det inte att. Vänligen välj företag eller t-shirt tryck. Netbooks har små skärmar från 9 till 12 tum och Chatta med oss online Chatt offline. Detta har kapacitet för uppspelning av p. Vänligen välj företag eller privat.

Eee pc - skapar

Sidan redigerades senast den 15 juni kl. Vänligen välj företag eller privat. Smart form och rätt program gör Asus tolvtummare Eee PC b till en bättre dator än vad första intrycket indikerar. Designen är inspirerad av snäckskal och den är så lätt och kompakt att du alltid kan ta med den. Avisering skickas via e-post, sms eller brev när paketet finns att hämta. Det genomsnittliga betyget av denna produkt är 3. Köp ett MS Office produktnyckelkort eller skiva för att aktivera förladdad programvara på den här persondatorn Mått och vikt Vikt 1. eee pc

Video Eee pc

Asus Eee PC 1005P Acquisition Prisvärdheten och bärbarheten får positiva omdömen men ljudkvaliteten uppskattas inte lika mycket. Som nämnts, en trevlig, tyst, liten dator, men tyvärr ganska trött. Produktinformation En minipc för ökad frihet ASUS Eee Pc serie bjuder på en stor varietet av modeller med lång batteritid och hög mobilitet som täcker de flesta behov utan att lämna hål i plånboken. Inkluderar en förladdad bild av valda Microsoft Office sviter. Den något dyrare HE har i stället processorn Atom N och ett kraftfullare batteri med mAh, som ger upp till 9,5 timmars drifttid.

Categories: trump nyheter

0 Replies to “Eee pc”