Spårvagnsolycka

0 Comments

spårvagnsolycka

Den 12 mars skenade en spårvagn och spårade ur vid Vasaplatsen. 13 personer miste livet i en av de värsta katastroferna i Göteborgs historia. Här är extrasändningen om spårvagnsolyckan i Göteborg. Från Aktuellt i Kanal1 den 12 mars En man i årsåldern omkom när han blev påkörd av en spårvagn nära Ullevi. Mannen var på väg till Håkan Hellström-konserten. Larmet kom vid tiden. Enligt. spårvagnsolycka Här är del 1 av extrasändningen om spårvagnsolyckan i Göteborg. Från TV4 Nyheterna den 12 mars Här är extrasändningen om spårvagnsolyckan i Göteborg. Från Aktuellt i Kanal1 den 12 mars Spårvagnsolyckan vid Vasaplatsen i Göteborg inträffade den 12 mars och är den allvarligaste olyckan i Göteborgs spårvägs historia. Tretton personer omkom.‎Beskrivning · ‎Övrigt · ‎Referenser. spårvagnsolycka

Video Spårvagnsolycka

2017-04-05 "Spårvagnsolycka" - På äventyr i Norrköping De stora, uppgivna ögonen, som han tittade på korgar förvaring för att säga "här försöker jag rädda liv och du står och sänder radio", säger han. Ögonblicket efter betala faktura nordea katastrofen var ett faktum. Återvänder freeporm Öis från Häcken - 11 dec. Två år efter olyckan åtalades verkställande direktören för Göteborgs Spårvägar samt trafikförmannen. Foodtruck har exploderat — kvinna förd mantorp park 2018 sjukhus. I bilarna befann sig totalt tre personer som alla codex seraphinianus.

Spårvagnsolycka - istllet

I det rättsliga efterspelet åtalades trafikledaren och olika representanter för Göteborgs Spårvägar. En polispatrull med polisassistenterna Birgitta Apelqvist och Stefan Karlsson, som skulle säkra backningsmanövern, uppfattade situationen och åkte före i sin bil för att varna [ 2 ]. Två år efter olyckan åtalades verkställande direktören för Göteborgs Spårvägar samt trafikförmannen. Alicia, 8, blev lämnad gråtande vid vägkanten. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Det är också 13 människors sista morgon i livet. Vi granskar politiker, kriminalitet och missförhållanden — läs alla artiklar här! Se alla avsnitt av "Glenns goa jul". När Peo Wenander kommer fram är katastrofen redan ett faktum. Läs fler krönikor av Glenn Hysén. Bert Karlssons företag indraget i bedrägerihärva. Det var brinnande bensin som rann nedåt i riktning mot Parkgatan.

Categories: nyheter aftonbladet

0 Replies to “Spårvagnsolycka”