Teaterkällaren

0 Comments

teaterkällaren

Den 1 oktober öppnar gänget bakom The Barn restaurang Teaterkällaren i samma lokaler som tidigare huserat Gropen och senare Supper. Teaterkällaren, Göteborg: Se 42 objektiva omdömen av Teaterkällaren, som fått betyg 4,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 1 restauranger i Göteborg. Teaterkällaren, Göteborg. 1 gillar · 52 pratar om detta · 1 har varit här. Hos oss hittar du mat av sydeuropeisk karaktär. Vi tror på delad.

Teaterkällaren - som

Hos oss låter vi gärna råvarorna och de enkla smakerna ta plats. Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner. Sedan talet har det drivits våffelstuga och tunnbrödsbageri här som lockar längdskidåkande turister såväl som lokalbefolkning. Valen föll på 8 smårätter 4 pers som föll oss väl i smak och uppläggning samt en charkbricka. Hos oss är varje torsdag unik. teaterkällaren På baksidan av Åreskutan ligger Fröå gruva , en gammal malmgruva med tillhörande bebyggelse. Varje onsdag serverar vi därför tre sorters ostar och tre sorters ostron till ett hyggligt pris i källaren. Jo, det kan det faktiskt och i det här fallet är det en väldigt dålig idé. Erbjuder den här restaurangen mat för avhämtning? Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden. Riktigt god mat i skön miljö! Menyn på Teaterkällaren kommer att bestå av klassiker både från det svenska och franska köket, med inslag av andra sydeuropeiska kök. teaterkällaren

Teaterkällaren - trend har

Björk kommer till Sverige. Med mångkonstnären Petter Alexis Askergren i spetsen inleder Åre krogsäsongen med vinmässa och flera vingästspel. Personalen presenterade menyn med stor kunskap och inlevelse. Nytt är bland annat den veganska restaurangen Saishoku. Men jag förstår varför denna konst blivit så styvmoderligt behandlad, den är ju i vanliga fall så fruktansvärt ful och tråkig. Teaterkällaren. Betyg: 3. Vi pratar alldeles för sällan om matporslin! Kan vi inte börja det nya krogåret med Metro med att göra det? Det är ju ändå det som bär upp vår mat. Men jag förstår varför denna konst blivit så styvmoderligt behandlad, den är ju i vanliga fall så fruktansvärt ful och tråkig. Det kan ju röra. Fyrklövern som driver Teaterkällaren är Linus Johansson, Maher Sahli, Alfred Karlsson och Marcus Martinsson och kökschefen heter Ali Gorbani. I källaren kan man enligt gänget förvänta sig mycket vin och några klassiker, i både svensk och fransk tappning. Oväntade kombinationer utlovas också. Teaterkällaren, Göteborg. 1 gillar · 52 pratar om detta · 1 har varit här. Hos oss hittar du mat av sydeuropeisk karaktär. Vi tror på delad.

Categories: malmö nyheter

0 Replies to “Teaterkällaren”