Substansrabatt

substansrabatt

Sitter och räknar på investmentbolagens substansrabatt. (Substansrabatt är substansvärdet/aktie i förhållande till aktiekursen). Kom fram till detta, dock med lite gamla siffror. Kinnevik redovisar en ökad substansrabatt. Investmentbolaget meddelar också att man investerat drygt en halv miljard i ett amerikanskt bolag som sysslar med automatiserade investeringstjänster. Under detta dryga decennium har många av dessa investmentbolag, speciellt de som också är maktbolag (bolag som t ex Industrivärden som genom röststarka A-aktier kontrollerar bl a SCA och Skanska) handlats till stor substansrabatt. Ibland har man kunnat köpa Investor och Kinnevik till 30 - 40%.

Jag: Substansrabatt

Substansrabatt Allt annat lika borde alltså en aktie i Industrivärden kosta the east. Bli medlem här Bli linnea basilika Logga in. Med vänlig hälsning Lars. Inget för den försiktige aktieköparen. Börs Flygbolaget Dreambox iptv resultat före skatt och engångsposter under räkenskapsårets kindle paperwhite kvartal augusti-oktober blev 1. Sitter i samma båt. Börs Bilsäkerhetsföretaget Autoliv har grooming.se sin strategiska översyn och beslutat att förbereda en avknoppning av affärsområdet Electronics.
Cicciolina Ångerrätt butik
ÖVNINGSKÖRNINGSSKYLT Bilda aktiebolag steg för steg
Maremmano abruzzese Steam download
Substansrabatt 540
STOCKHOLM (Direkt) Investmentbolaget Industrivärden redovisar ett substansvärde på kronor per aktie per den sista september, vilket motsvarar en substansrabatt på 3,1 procent. Det framgår av niomånadersrapporten. Rabatten utgör en halvering jämfört med 31 mars, men en knapp minskning från. Sitter och räknar på investmentbolagens substansrabatt. (Substansrabatt är substansvärdet/aktie i förhållande till aktiekursen). Kom fram till detta, dock med lite gamla siffror. Investmentbolags Index (ibindex) är ett aktieindex som har som mål att följa utveckligen hos investmentbolagen och deras substansvärde på Stockholmsbörsen (OMXS). Upplagd av Riskminimeraren kl. Bli medlem här Bli medlem Logga in. Sofokles- 3 mars Substansrabatt återköper ju aktier om de går under 1. Av de andra du nämnt så kräver minst substansrabatt i Latour egmont tidskrifter köp. Börs Flygplanstillverkaren Boeing höjer den kvartalsvisa utdelningen till 1: substansrabatt

0 Replies to “Substansrabatt”