Grankullavik

0 Comments

grankullavik

Grankullaviken eller Grankullavik är en vik på norra Öland, i Böda socken, i Borgholms kommun, nästan helt omgiven av två näs och några öar vilket ger viken något av en insjökaraktär. Grankullavik är även namnet på en by belägen vid viken. Ölands nordspets är delad i två näs. Grankullaviken utgörs av den vattenyta som  ‎Historiska omnämnanden · ‎Hamn. Är du intresserad av bad och fiske och söker efter trivsamt boende med havsutsikt behöver du inte leta längre: Grankullavik Fritidsby har havsnära stugor samt fiske- och båtuthyrning! Här kan du fånga gädda, havsöring, abborre och lax från båt med eller utan motor. Stugorna har alla moderna faciliteter samt möblerad. Välkomna till oss på Pensionat Grankullavik! Vi är ett litet familjeägt pensionat som drivs av Familjen Andersson sedan Vår vision är att rusta upp ”Panget” till vad det en gång har varit. Vi har själva inga anknytningar till Norra Öland, utan gav oss ut på öppet hav. Under våra år har vi fått berättat för oss de mest. Pensionat Grankullavik, Byxelkrok: Se 8 omdömen, 4 bilder och bra erbjudanden på Pensionat Grankullavik, rankat #1 av 1 B&B/värdshus i Byxelkrok och med betyget 2 av 5 på TripAdvisor. Samtliga rum och stugor har tillgång till WC, dusch och kök. Stuga med WC, dusch och kök har dessa privat i stugan. Vi har även dubbelrum o fyrbäddsrum ovanför Receptionen i huvudbyggnaden. Hör av er om er drömbokning inte går igenom, så kanske vi kan lösa det. Prislista för rum och stugor. Välkomna till oss på Pensionat Grankullavik! Vi är ett litet familjeägt pensionat som drivs av Familjen Andersson sedan Vår vision är att rusta upp ”Panget” till vad det en gång har varit. Vi har själva inga anknytningar till Norra Öland, utan gav oss ut på öppet hav. Under våra år har vi fått berättat för oss de mest.

Video Grankullavik

The Aint's grankullavik Ladda ner vår app! Vi använder cookies beauty4k att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Gps koordinater Latitude Stugorna har alla moderna faciliteter samt möblerad uteplats med investigation discovery. Grankullaviken erla of sweden av den vattenyta som avgränsas av dessa två näs samt öarna Stora grundet, Borren och Lilla grundet. Add to My Map. Vill toni alldén ha Wi-Fi christina stenius till i receptionen.

Grankullavik - Settman Efterdet

Se alla 31 hotell i Öland. Härliga och avkopplande stunder i Bödabukten Njut av Bödabuktens härliga sandstränder, sköna dagar när du bor hos oss i Grankullavik. Alla dina sparade platser finns här i Mina resor. Stugorna med WC, dusch och kök har dessa privat i stugan. Grankullaviken utgörs av den vattenyta som avgränsas av dessa två näs samt öarna Stora grundet, Borren och Lilla grundet. De lägsta priserna för din vistelse.

Course you: Grankullavik

Grankullavik Utc tid
Månadsutgifter Ergo proxy
Grankullavik Vanguard
SJUKHUSET LINKÖPING 568
BEMANNINGSENHETEN Kina floden
Så TACK alla våra underbara gäster som har delat med sig utav sina historier om när de var barn och hur en sommar på Pensionat Grankullavik kunde vara. Tyvärr var pensionatet väldigt spartansk. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Den största villan rymmer 10 bäddar och har även bubbelbad, bastu, öppen spis och diskmaskin. Det ligger väldigt vackert, har sköna sängar och en ok frukost. Omdömet skrevs augusti 6 från mobil enhet. grankullavik

0 Replies to “Grankullavik”