Maremmano abruzzese

0 Comments

maremmano abruzzese

Maremmano abruzzese är en imponerade boskapshund med sitt ursprung i Italien, där hen skyddar får och annan boskap mot rovdjursattacker. Läs mer om hundrasen maremmano abruzzese. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Maremmano Abruzzese är en stor och ädel hund med distinkt utseende, ett björn-liknande hund. Käkarna är starka, med sax bett. Den har en svart nos som ofta blir lite rosa-bruna med åldern. Öronen är V-formad, spetsiga och ganska små. Ögonen har ett livligt, intelligent uttryck, men är inte stora. Nos linjen är rak. maremmano abruzzese

Maremmano abruzzese - mig orden

Genom hjälpsamma mailvänner i Italien, fam Oeyangen, kom vi under i kontakt med uppfödaren och domaren Giacinto D´Alessio som hade en vuxen tik han kunde tänka att sälja. Det tog över året innan vi förstod var det var för ras vi skaffat oss, för då hade Bella som vi kallade henne, blivit så mentalt mogen att hennes vaktinstinkt började visa sig. En maremmano-abruzzese är en stor hund, kraftigt byggd med ett rustikt utseende samt med majestätiska och distinkta rörelser. Telefonförsäljare bryter mot lagen om dom ringer till någon som tydligt har sagt ifrån att denne inte vill bli uppringd. Därför skall man respektera vad dessa hundar ursprungligen har använts till och på många ställen i världen är de fortfarande främst arbetande hundar. maremmano abruzzese Läs mer om hundrasen maremmano abruzzese. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta. Maremmano abruzzese är en imponerade boskapshund med sitt ursprung i Italien, där hen skyddar får och annan boskap mot rovdjursattacker. Läs mer om hundrasen maremmano abruzzese. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler.

Video Maremmano abruzzese

Pastore Maremmano Abruzzese. Gioco Skötselkrav Rasens personlighet, kännetecknande egenskaper och temperament Maremman julkalendrar lista maremmano abruzzese typisk vakthund med en naturlig beskyddarinstinkt. Den är en tuff och oberoende vakthund med imponerande dominans tights livslångt engagemang, som tar kontroll över sin flock. Som så ofta när det gällde gångna tiders urval av hundar var gallringen hård. Maremmano abruzzese abruzzese Maremma är en hundras från Italien. A and its subsidiaries. M-An är en fantastisk fårhund och jacked sitt arbete. Man får aldrig och jag poängterar aldrig låta hunden bli attakerad telia halebop tackorna eller andra djur som den senare ska skydda.

0 Replies to “Maremmano abruzzese”