Flyga högt

0 Comments

flyga högt

Flyga högt. Vendela och Tove är bästa kompisar. Nu är sommarlovet slut och det är dags att börja skolan igen. Den tredje skoldagen kommer en ny elev till klassen. Hon heter Silja. När jag kommer tillbaka upp till cykeln är klockan bara fyra. Vi ska inte ses på Kafé Miranda förrän vid halv sex, så jag har gott om tid att duscha. Flyga högt. Det finns koder. Vissa regler. Saker man bara inte gör. När man kommer ny till klassen, till exempel. Jag vet hur jag skulle göra. [ ] Så gör inte Silja. Silja gör allt fel. Silja gör tvärtom på alla sätt som bara är möjliga. Och några till. Så börjar bokens huvudperson Vendela 15 år att berätta. Den här boken heter “Flyga högt” och är skriven av den svenska författaren Katarina von Bredow. Katarina skriver romaner och har ungdomar, främst tonåringar, som målgrupp. Nästintill alla hennes böcker handlar främst om kärleksproblem, men även om mobbning. När jag sökte upp Katarina von Bredow. Röd drottning Victoria Aveyard. Drunkna inte i dina känslor: Hon tar upp liknande teman som roller och normbrytande beteende i skolan, däremot är Flyga högt betydligt bättre gestaltad enligt min mening. Sköldpaddor hela vägen ner John Green. Syskonkärlek Katarina von Bredow. Logga in eller Skapa konto. Resten av klassen finns bara där och ska smälta in.

Video Flyga högt

Att flyga högt - the concert movie Katarina von Bredow skriver intensivt engagerande tonårsromaner om relationer som ingen annan! Det är en sådan bok som man nog kan läsa hur många gånger som helst, och fortfarande, även den femtioelfte gången, så sitter man där ny vecka nya möjligheter pirrandet i magen porn for girls man skrattar och skäller på boken och pra Jag har läst alla av Katarinas ungdomsböcker, gta liberty city stories tyckt om allihop, men Flyga Högt flög rakt upp till toppen på favorit-Katarina von Bredow-böcker-listan ehrm, kärt barn har långt namn, eller hur? Silja flyga högt så att klasskompisarna börjar fundera på vad som egentligen är rätt och strunta i alla normer, regler och roller. Du följer velfac ämnet: Sköldpaddor hela vägen ner John Green kr. Flyga högt. Det finns koder. Vissa regler. Saker man bara inte gör. När man kommer ny till klassen, till exempel. Jag vet hur jag skulle göra. [ ] Så gör inte Silja. Silja gör allt fel. Silja gör tvärtom på alla sätt som bara är möjliga. Och några till. Så börjar bokens huvudperson Vendela 15 år att berätta. Flyga högt av Katarina von Bredow Katarina von Bredow är en av mina absoluta favoritförfattare av ungdomsböcker. Som hon kan skriva om hur det är att vara helt yr och konstig av kärlek! Och om hur det är i skolan! Och om livet när man precis börjar lära känna sig själv! Jag har hittills aldrig blivit besviken. Flyga högt. Vendela och Tove är bästa kompisar. Nu är sommarlovet slut och det är dags att börja skolan igen. Den tredje skoldagen kommer en ny elev till klassen. Hon heter Silja. När jag kommer tillbaka upp till cykeln är klockan bara fyra. Vi ska inte ses på Kafé Miranda förrän vid halv sex, så jag har gott om tid att duscha. flyga högt flyga högt

Flyga högt - lser

Ett litet liv Hanya Yanagihara. Visa alla inlägg av Helena Eriksson. Populära nyheter Förhandsbeställ Senast inkommet. Julia Tejera rated it it was amazing Jun 08, Skulle kunna tänka mig att läsa den högt för niorna. Ingen har tidigare ifrågasatt de olika rollerna i klassen.

0 Replies to “Flyga högt”